Snowkiting-school in Rokytnice nad Jizerou

SNOWKITING - tocht op de ski's of een snowboard met een vlieger. 

In Krkonoše zijn ideale hellingen en open vlaktes met een gunstige wind voor snowkiting. Voor ervaren skiërs en snowboarders verschaft deze sport de mogelijkheid van onbeperkte beweging in de ruimte.  Snowkiting is een moderne, zich snel ontwikkelende sport voor alle leeftijdscategorieën.  Kinderen moeten de leeftijd van 12 jaar bereikt hebben. In samenwerking met de organisatie IKO, die een uniform lesprogramma en de certificering van instructeurs regelt, hebben we een lesprogramma samengesteld. Onze ervaren instructeurs met internationale licenties zijn de garantie voor een uitstekende beheersing van deze sport vanaf de beginselen tot de mogelijkheid zich vrij te bewegen in welk terrein dan ook. Al onze klanten ontvangen na voltooiing van de afzonderlijke programma's een IKO Card, waarop de verkregen vaardigheden worden aangeduid. Op basis van een uniforme classificatie kunt u vervolgen met lessen in alle IKO-centra over de gehele wereld. 

Snowkiting


IKO is de internationale kiteboarding organisatie, opgericht in 2001 in Cabarele in het Caraïbisch gebied als een onafhankelijke organisatie voor de ontwikkeling van kiteboarding, snowkiting en andere alternatieven van deze sporttak. IKO garandeert het professionele niveau van alle lesprogramma's, erkend en toegepast over de gehele wereld. Op dit moment expandeert de organisatie al haar activiteiten op het grondgebied van de Tsjechische Republiek, om zo een kwalitatief hoogstaande en veilige ontwikkeling van deze sport te kunnen garanderen.

Bij reserveering van eigen programa of verhuur via on-line bestelling geven wij 10% korting.

YETTI SNOWKITING TEAM wenst u veel plezier
en aangename sportbelevenissen.

BASIC snowkiting – Niveau 1

U leert kites van allerlei soorten en groottes te hanteren, zodat die het best beantwoorden aan uw lichamelijke kwaliteiten, een geschikt terrein te kiezen en de weersomstandigheden voor het kiten te waarderen. We maken u bekend met de veiligheidsregels voor snowkiting. Een ander onderdeel voor het lesprogramma is de start en het landen van de kite. Aan het einde van het lesprogramma zult u in staat zijn om te kiten op ski's of een snowboard. In het theoretische gedeelte leert u de juiste keuzes te maken bij de aanschaf van een uitrusting. Doel van het programma BASIC is een universele voorbereiding op alle takken van powerkiting en een goede beheersing van de kite. U ontvangt de IKO Snowkiter Card level 1.
 BASIC Snowkiting

BASIC snowkiting 5 uur
Groep van 4 personen 1780

Groep 3 personen

2690
Groep 2 personen 3560
Prijzen in Tsjechische kroon per persoon per dag.

Op basis van de voltooiing van een basiscursus verhuren we u kites om mee te trainen. Prijs: 480,-CZK / dag

ADVANCED snowkiting – Niveau 2

In de loop van het programma maakt u kennis met een vloeiend start op de ski's of het snowboard, snelheidsregeling tijdens de vlucht, een veilige landing, draaiing, geleidelijke stijging tegen de wind in en een terugkeer naar de uitgangspositie. U leert de kracht en de mogelijkheden van de kite te gebruiken. Perfectionering van andere elementen, zoals sturen met één hand, de vrije beweging van de kite in de lucht. Het programma ADVANCED maak een perfecte beheersing van de kite mogelijk bij gebruik in het open terrein. De IKO Snowkiter Card wordt aangevuld met informatie over de verworven vaardigheden.

ADVANCED Snowkiting

 

ADVANCED snowkiting 6 uur
Groep van 4 personen 2670

Groep 3 personen

3560
Groep 2 personen 5340
Prijzen in Tsjechische kroon per persoon per dag.


MASTER snowkiting – Niveau 3

Iedereen, die vele gevlogen kilometers achter de rug heeft en verveeld raakt door een bijna perfecte rit achter de kite, bieden we een training aan in het kader van de vrijwel onbegrenste beweging. Skiën tegen de wind in, doelmatige richtingscontrole en snelheidsverhoging. Besturing van de vlucht met grotere kites. Uw meesterlijke vaardigheden vervolmaken we tijdens sprongen. U verkrijgt toegang tot gevorderde programma's en camps, die door IKO onder leiding van de beste kiters ter wereld. In de loop van het programma MASTER beleeft u werkelijke vrijheid van beweging en ruimte.  
 MISTER snowkiting

MASTER snowkiting 6 uur
Groep van 4 personen 2670

Groep 3 personen

3560

Groep 2 personen

5340
Prijzen in Tsjechische kroon per persoon per dag.
Objednat ObjednatVOOR SEIZOEN 2017 - 2018 voorbereid wij een nieuwe vorm van cadeaubonnen: 
al onze diensten kunnen worden besteld on-line als een cadeaubon voor uw dierbaren of vrienden. Elke voucher behelzen leen van een helm en Terug Protectors gratis. Voor allen we hebben een kleine verrassing...

poukaz

 
Objednat Objednat

Online camera
Webcam
Weer
12 °C
19 °C
22 °C
18.05
19.05
20.05
(c) 2007-2024 Lyžařská škola Yetti, Design by Lukas Hladík - lh-soft